• Klachtenregeling Taxi Exact Arnhem

  Ondanks dat we bij Taxi Exact Arnhem onze uiterste best doen om uw taxivervoer zo goed mogelijk uit te voeren kan het voorkomen dat u niet helemaal tevreden bent.

  Vindt u dat een taxichauffeur expres heeft omgereden of vindt u dat u te veel hebt betaald voor uw taxirit? Bent u niet tevreden over het gedrag van een taxichauffeur. Heeft u een klacht over onze taxi service of heeft u een andere klacht of suggestie aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen onze uiterste best doen om uw klacht op te lossen.

 • Denkt u dat een taxichauffeur expres heeft omgereden of vindt u dat u te veel hebt betaald voor uw taxirit? Bent u niet tevreden over het gedrag van een taxichauffeur. Heeft u een klacht over onze taxi service aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Hoe kan ik een Klacht indienen

  U kunt op verschillende manieren een klacht indienen over een taxibedrijf: Bij de taxichauffeur, per email of telefoon naar het taxibedrijf. Wanneer u niet uitkomt met het taxibedrijf kunt online of per telefoon bij het Landelijk Klachtenmeldpunt Taxivervoer terecht.

  Voor informatie kijk op de site van Rijksoverheid

WhatsApp Openen
1
Goedendag, waarmee kunnen we u van dienst zijn?
Call Now Button