• Taxi In Arnhem

  Taxi Exact Arnhem verzorgt al ruim 22 jaar veilig en comfortabel taxivervoer in Arnhem en regio Arnhem. Door ons jarenlange ervaring in de taxivervoer branche kunnen we onze klanten goede service aanbieden en ervoor zorgen dat ze veilig en comfortabel op hun bestemming aankomen. Vooral al taxivervoer bent u welkom bij Taxi Exact Arnhem. Of het nu om een avondje stappen gaat, dagje shoppen of naar het vliegveld, Taxi Exact Arnhem staat 24 uur per dag voor u klaar. Taxi Exact Arnhem onderscheid zich van andere taxibedrijven door het bieden van goede service en uitstekende kwaliteit taxivervoer.  Wij bieden ook luchthaven taxi service tegen zeer lage prijzen. Tot wel 65% goedkoper dan meeste taxibedrijven in de regio Arnhem! Ook voor groepstaxi met een taxibusje bent u bij Taxi Exact Arnhem welkom. Bij Taxi Exact Arnhem wordt u vervoerd in een luxe, comfortabele en rookvrije Mercedes Benz en volkswagen die van alle gemakken zijn voorzien voor een aangename reis. Voor meer informatie over de taxitarieven kunt u contact met ons opnemen.

  U kunt bij Taxi Exact Arnhem ook pinnen of betalen met creditcard, visa, Mastercard, American Express, iDeal, per bank en contant.

 • Taxi´s

  Taxi Exact  Arnhem beschikt over luxe taxi´s voorzien van alle gemakken om uw reis zo aangenaam mogelijk te maken.

 • Merk mercedes Benz
  Voorzien van Climaat control Leer. Stoelverwarming ( WiFi op aanvraag)
  Aantal passagiers4
  Aantal bagage´s 2 grote en 2 kleine koffers
 • Taxibus

  Ook voor groepsvervoer bent bij Taxi Exact Arnhem aan het juiste adres.

 • Mercedes Benz Vito
  Voorzien Climaat controlNavigatie Leer Airco (WiFi op aanvraag)
  Aantal passagiers 8
  Aantal koffers6 Grote en 8 kleine koffers
 • Rolstoeltaxi

  Heeft u rolstoelvervoer nodig in de regio Arnhem of ver daar buiten? Dan zit u goed bij Taxi Exact Arnhem

 • Volkswagen Rolstoeltaxi
  Voorzien Climaat controlNavigatie Leer Airco (WiFi op aanvraag)
  Aantal passagiers 4
  Aantal Rolstoel 1
  Of
  Aantal koffers3 Grote en 3 kleine koffers
 • Heeft u een taxi nodig in Arnhem? Bel ons of bestel een taxi online.

  Heeft u een taxi nodig in d e regio Arnhem die u van of naar het hotel, huis, werk of restaurant rijdt? Dan kunt op Taxi in Arnhem rekenen. Ook wanneer u ‘s nachts naar een het vliegveld moet en rijden met het openbaar vervoer niet mogelijk is. Dan is het mogelijk om gebruik te maken van onze Schiphol Taxi service . Onze professionele taxichauffeurs brengen u met een luxe auto veilig, comfortabel en snel naar het gewenste Luchthaven in Nederland zoals Schiphol, Eindhoven Airport The Hague Airport maar ook naar Duitse zoals Düsseldorf Airport en Köln Airport en Belgiës luchthavens zoals Brussel Zaventem en Luchthaven Charleroi.

  Reserveert u een Taxi minimaal 24 uur van tevoren? Dan kunt u gebruik maken van onze lage kortingsprijzen.

WhatsApp Openen
1
WhatsApp, Taxi Exact Arnhem
Goedendag, waarmee kunnen we u van dienst zijn?
Call Now Button