• Taxi Exact Arnhem

  • Taxi Exact Arnhem verzorgt al ruim 23 jaar veilig en comfortabel taxivervoer in Arnhem en regio Arnhem. Door onze jarenlange expertise op het gebied van het personenvervoer kunnen we u een uitstekende taxi service aanbieden en zorgen we dat u veilig en comfortabel op uw bestemming aankomt. Of het nu om een avondje stappen gaat, dagje shoppen of naar het vliegveld, Taxi Arnhem staat 24 uur per dag voor u klaar. Taxi Exact Arnhem onderscheid zich van andere taxibedrijven door het bieden van goede service en uitstekende kwaliteit in personenvervoer. En niet geheel onbelangrijk, wij verzorgen ook airportservice tegen zeer goedkope tarieven. Tot wel 65% goedkoper dan andere taxibedrijven! Ook voor groepsvervoer met een taxibusje bent u bij Taxi Exact Arnhem aan het juiste adres. Bij Taxi Exact Arnhem wordt u vervoerd in een luxe, comfortabele en rookvrije Mercedes Benz of Volkswagen. Voor meer informatie betreffende de taxitarieven en/ of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

    Alle taxichauffeurs bij Taxi Arnhem zijn ervaren, representatief en in bezit van de nodige taxi diploma´s, daarnaast spreken ze meerdere talen waaronder Engels en Duits.

    Bij Taxi Exact Arnhem kunt u betalen met pin, creditcard, American Express en Ideal. Voor bedrijven is het tevens mogelijk om per factuur te betalen.

    Heeft u een taxi in Arnhem en omstreken nodig? neem dan contact met ons voor een snelle en betrouwbare taxi service in de regio Arnhem of bestel een taxi online bij Taxi Arnhem.

    Uw kunt bij ons 24 uur per dag terecht voor:

WhatsApp Openen
1
Goedendag, waarmee kunnen we u van dienst zijn?
Call Now Button